HET  LIDMAATSCHAP

Alle informatie die je nodig hebt, staat in dit nieuwe inschrijfformulier

Hoe word je lid:

Kinderen vanaf ongeveer 4 jaar, die goed mee kunnen doen met het koor, kunnen lid worden van het kinderkoor. Het is dus niet nodig om lid te zijn van een bepaalde kerk. Eerst kunnen de kinderen een paar keer komen kijken. Als ze het leuk vinden en ze willen op het koor komen, dan kunnen ze zich definitief opgeven. Kinderen vanaf de tweede klas van het voortgezet onderwijs mogen op het Jeugdkoor. Als een kind al vanaf kleins af aan op het kinderkoor zit, mag het na overleg op het Jeugdkoor vanaf de eerste klas van het voortgezet onderwijs.

De Koorbrief:

Ongeveer een keer per maand komt er een koorbrief voor de koorleden uit. Hierop staan de mededelingen en waar en wanneer er uitvoeringen zijn. We rekenen bij een uitvoering op alle kinderen. Als je verhinderd bent, meld je je tijdig af.

Vervoer:

Als er ver buiten Ridderkerk of Barendrecht uitvoeringen zijn, rijdt er een koorbus. De koorbus vertrekt vanaf de Lagendijk in Ridderkerk op een afgesproken tijd. De kinderen die zich daarvoor opgegeven hebben, kunnen dan gratis in deze bus stappen. Kinderen kunnen ook altijd met eigen vervoer naar een uitvoering komen. Dit moet altijd op het opgavenbriefje worden vermeld.

Inlichtingen:

Wilt u meer inlichtingen over het koor? Komt u dan even langs op een van de repetities. U kunt ook een mail sturen met uw vraag.
Boekingen kunt u alleen doen via Jennifer van den Hoek zelf.