DE  KOORBRIEF

Op deze pagina staan de belangrijkste mededelingen uit de laatste koorbrieven

Koorbrief 15 februari 2017 in PDF

Koorbrief 24 augustus 2017 in PDF

Koorbrief 7 oktober 2017 in PDF

Hoi lieve koorluitjes,

 

Zoals jullie weten, hopen we vanaf woensdag 21 februari voortaan in het ‘buurtsteunpunt’ van het Leger des Heils te repeteren (adres: Burgemeester van der Wayfortstraat 32 te Ridderkerk).

 

De repetities in maart zijn gepland op 7 en 21 maart, maar het kán zijn dat we een extra repetitie nodig hebben i.v.m. de medewerkingen op 11, 23 en 29 maart (maar dan horen jullie nog wanneer dit is).

 

Het is de bedoeling dat we 1x per maand een ‘open repetitie’ hebben waar iedereen welkom is (door mensen van het Leger des Heils wordt dan een kopje koffie, thee of limonade aangeboden). Er verandert dan wat het repeteren betreft verder niets, er is alleen ‘publiek’ aanwezig (mooi/gezellig toch?). De eerste ‘open repetitie’ is meteen al tijdens onze 1e repetitie in het buurtsteunpunt op 21 februari.

 

Voor maart staan de volgende medewerkingen op ons koorprogramma:

      zondagmiddag 11 maart om 14.30 uur: aangepaste dienst voor mensen met een verstandelijke beperking in de Maranathakerk te Barendrecht;

      vrijdagavond 23 maart (alleen tieners/ladies) om 19.30 uur: concert met mannenkoor Con Forza in de Grote Kerk te Schoonhoven;

      donderdagavond 29 maart om 19.30 uur: concert met Slikkerveers Christelijk mannenkoor in de Singelkerk te Ridderkerk.

 

De nieuwe naam van het koor (Ridderkerks kinder- en tienerkoor Joy en Ladies Voices) is wat ‘publicatie’ betreft wel wennen hebben we begrepen: “Ridderkerkse kinderkoren” is al meer dan 40 jaar een ‘begrip’ (zo kan ook iedereen gemakkelijk onze site vinden en liederen op YouTube). De laatste jaren noemden we onze koren “Ridderkerkse kinder- en jeugdkoren” en zelfs dat gaf af en toe (vooral buiten Ridderkerk) verwarring…(en nu dus ook nog “Ladies Voices” toegevoegd…) Er zijn voor de concerten op 23 en 29 maart mooie posters gemaakt, maar de ontwerper heeft daar per ongeluk “m.m.v. Ridderkerkse kinderkoren” op gezet.

Ik wist niet dat de posters gemaakt werden en kwam daar pas achter toen ze al klaar waren…..

Maar men heeft beloofd bij verdere publicaties en tijdens de avonden zelf dit helemaal ‘recht te zetten’ en te vertellen dat er ook tieners/ladies zingen…..

 

Nou liefies, ik hoop jullie allemaal te zien tijdens de repetities in het ‘buurtsteunpunt’ op woensdag 21 februari!

 

Dikke koorknuffel,

 

Jennifer