DE  KOORBRIEF

Op deze pagina staan de belangrijkste mededelingen uit de laatste koorbrieven

Hoi lieve allemaal,
 
Woensdag a.s. zijn er zoals jullie weten geen koorrepetities.
De week daarna - woensdag 20 maart - wel en dan is iedereen welkom en wordt weer gezellig koffie, thee, fris aangeboden door het Leger des Heils.


We repeteren dan voor medewerking aan de dienst op ♪ 7 april in Hendrik Ido Ambacht en de Paaszangavond op ♪ 17 april in de Singelkerk te Ridderkerk, maar ook voor de aubade op ♪ 27 april (Koningsdag).


Voorgaande jaren mochten ook niet-leden, die een  aantal keren waren komen repeteren, meezingen tijdens de aubade  en ook dit jaar kan dat.
Koningsdag valt in de meivakantie en dan zijn een aantal koorleden er niet en omdat het koor niet meer zo groot is, kunnen we best wat ‘versterking’ gebruiken.
Nodig dus gerust broertjes, zusjes, vrienden en vriendinnen etc. uit om vanaf 20 maart een aantal keren mee te ‘oefenen’ (en misschien vinden ze het daarna ook wel leuk om lid te worden.....)


Zaterdag 16 maart a.s. hopen we met onze ‘Tieners en Ladies’ (zonder het kinderkoor) medewerking te verlenen aan een concert in Vlaardingen samen met de Nationale Jeugd Brassband van het Leger des Heils en een Musicalkoor.


Aanvang is om 19.00 uur bij het  Leger des Heils , Magnoliastraat 41 , 3135VR Vlaardingen.
Ons koor wordt om 18.15 uur verwacht (we weten dat er koorleden zijn die het door hun werk niet ‘halen’, maar daar houden we een plaatsje voor vrij). Willen jullie ook je lichtgevende TAMBOERIJN meenemen: niet vergeten hoor!
 
Zondag 31 maart hopen we met de Tieners en Ladies (ook weer zonder kinderkoor) te zingen tijdens een dienst om 17.00 uur in de Hervormde Kerk te Rijsoord.
 
Op 7, 17 en 27 april hopen we wél weer ‘met z’n allen’ (dus ook weer mét ons kinderkoor) te zingen.
 
Koorknuffies,
Jennifer